Hogar

Serveis
de la llar
Mudances nacionals i internacional

Un canvi de casa suposa dur a terme una infinitat de gestions, entre les quals la mudança. Plan Living Solutions pposa a la seva disposició un servei de mudances integral. Per a la seva comoditat

Grupo Amygo, la companyia líder en mudances, posa a la seva disposició sense cap tipus de compromís un equip de professionals que l'assessorarà sobre el desmuntatge de mobles i electrodomèstics, l'embalatge, el transport (terrestre, aeri i marítim), el desembalatge i el muntatge de tots els efectes de la seva nova llar. Perquè tot estigui a punt en el moment que vostè i els seus ho necessitin. Així mateix, en el cas de mudances internacionals, aquest servei li ofereix tot l'assessorament pertinent en matèria legislativa: normes internacionals i documents administratius o duaners necessaris per a cada país. Només una trucada al +34 91 832 98 98 la seva mudança estarà a punt.

Per ser client del Pla Living Solutions, els descomptes dels quals pot gaudir són un 8 % per a la Península, illes i mudances internacionals..

Amb Pla Living Solutions, canviar de casa encara és més fàcil.

Disponibilitat del servei: De dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 19 h
8 % de descompte
Altres productes que el poden interessar:
Més informació
Assistència i manteniment de la llar
Més informació
Key Detector
Més informació
Assistència tecnològica integral
Més informació
Gestoria